با تعهدی که ایشان نسبت به شغل و شهر خود داشتند و با تشویق اطرافیان بعد از موفقیت روز افزون در رستوران زیتون، احداث تالار و هتل رستوران سیب و نار را شروع کردند و بعد از افتتاح فاز اول آن به دلیل معماری فاخر و کیفیت خدمات در کوتاهترین زمان در حرفه خود مشهور و برگزیده شدند. ایشان برای ارتقاء کیفی و تکمیل خدمات مجموعه و برای دستیابی به سطحی ورای آنچه هستند همواره با جدیت در فعالیت و تلاش هستند.
به دلیل بالا بودن کیفیت و مناسب بودن قیمت به سرعت مشهور و به همین دلیل در سال ۶۷ آشپزخانه برادران قهوه چی الحسینی در خارج از محدود شهر یزد افتتاح شد.
شروع زندگی آقای حاج حسین قهوه چیالحسینی با مشقات همراه بود. دوران کودکی خود را در بازار کار گذراندند. در آن زمان آشپزخانهی ثابتی در یزد نبود و برادر ایشان برای آشپزی به منازل میرفتند به پیشنهاد برادرشان در سال ۱۳۶۲ ایشان همراهی برادر را پذیرفته و بدین شکل وارد حرفه آشپزی شدند
نام قهوه چیالحسینی و آشپزی در استان یزد نامهایی هستند که معمولا با هم آورده شده و جدایی بین این نام و این حرفه در این استان غیر ممکن میباشد.